Jobba hos oss

 är ett privat företag där högsta prioritet är att erbjuda våra kunder bästa service och kvalité i utförandet av våra tjänster. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och kommun.

Dina arbetsuppgifter består till största delen av att besöka våra kunder i deras hem och utföra hushållsnära tjänster, trädgårdsarbete och omvårdnad. Vi har även kontors-städningar.

I detta arbete är du som anställd en nyckelfaktor då det gäller att skapa kvalité och trygghet åt våra kunder.
Vi söker dig som är ansvarsfull och lyhörd för kundens behov och har en god samarbetsförmåga. Viktigt i kundrelationen är ett varmt och respektfullt bemötande, noggrant utfört arbete och engagemang i arbetsuppgifterna.
Andra kvalifikationer som prioriteras är att kunna arbeta självständigt. Ingen dag är den andra lik! Värdefullt är också att kunna se till helheten i verksamheten, ha en öppen och rak dialog och gärna medverka till utvecklingen i företaget.

Övriga kvalifikationer:
Arbetslivserfarenhet av olika slag, gärna inom städ och vård. Erfarenhet och känsla för städning, att skapa trivsel och göra det fint. Körkort och gärna tillgång till bil.

 

 

 

 

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Önskar du mer information, ring till mig eller skicka ett mail!

  Monica Baker
  Tel: 0340 – 401 45,    mobil: 0733 – 301234